Čokoládová masáž

Home / Erotické masáže / Čokoládová masáž

Průběh masáže

  1. Nejdříve se seznámíme a popovídáme si o tom, jakou čokoládu budeme ochutnávat a jak bude masáž probíhat. Ani Vaše chuťové pohárky nenechám hned v úvodu zanedbány…
  2. Poté můžete smýt prach a stres celého dne ve sprše s natural čokoládovým mýdlem, které jsem sám vyrobil, s jemně namletými kakaovými slupkami. Toto mýdlo je zárověň peeling. Pro intimní hygienu mám připraveno i čokoládové mýdlo, též vlastní výroby, bez peelingu. Po dobu co budete ve sprše, chocolatier připravuje a rozehřívá čokolády pro degustaci, ale nemusíte se ostýchat, poprosit mě o  pomoc s peelingem zad.
  3. Masáž začneme v tureckém sedu naproti sobě, jemnou masáží rukou a ochutnáte první z degustovaných čokolád. Jak jinak nežli na sladké čerstvé jahodě. V tento okamžik budete oblečená v sarongu, který pro Vás mám připravený… Degustaci začínám mléčnou čokoládou z Nicaragui 48%. Tóny dřeva a ořechů s chutí sladkého mléka budou tím pravým začátkem degustace. Použitý cukr v čokoládě je Rapadura – šťáva z cukrové třtiny usušená na slunci. Je to nerafinovaný, natural cukr.
  4. Další fázi je masáž, která začíná masáži zadní části těla. Jako masážní medium použiji příjemné horké kakaové máslo s nádhernou vůní čokolády.
    Masáž je celotělová, proto nevynechám ani nohy a ruce. Na šíji a oblast kolem páteře použiji nejenom kakaové máslo ale i 100% kakaovou hmotu bez jakéhokoli cukru. Ta po masáži setřu ubrouskem a pokračovat budeme pouze kakaovými máslem v čistotě.
    Masáž bude pokračovat masáží zadečku. Všechny intimní části masáže jsou pouze ve vašich rukách a Vaše přání budu plně respektovat. Díky průzračně čistému kakaovému máslu z Nikaragui, celá masáž proběhne v čistotě! Kakaové máslo je vylisované z prémiových kakaových bobů a je natural – tedy bez jakýchkoli přísad a není rafinované. Jeho krásná čokoládová vůně není do másla přidaná uměle, na rozdíl od ostatních kosmetických přípravků
  5. Čas na další degustační jahodu namočenou tentokrát v hořké čokoládě 66% z bobů z Indonésie. Ovocné a květinové tóny budou opravdovým čokoládovým zážitkem. Použitý cukr v čokoládě je Rapadura. Tím ale degustace nekončí. Po celou dobu masáže máte před sebou další nalámané kousky Bean-to-Bar (od bobu po tabulku) čokolád a jako chocolatier Vám rád prozradím všechny jejich tajemství a chutě.
  6. Dále se otočíte na záda a budu se věnovat přední část vašeho těla. Zahrrneme také velmi jemnou masáž vašich prsou. Na prsa použijí opět čistou kakaovou hmotu a nechám výživné látky a antioxidanty obsažené v Bio natural kakaové hmotě udělat svoji práci.
    Mezitím se budu věnovat vaším nohám a chodidlům. Intimni část masáže bude pouze na Vás. A na vaši domluvě. Opět platí pravidlo respektování Vašich na přání a očekávání. Kakaové máslo je vhodné i pro intimní části vašeho těla.
  7. Masáž zakončíme sprchou s již zmíněným natural čokoládovým mýdlem vlastní výroby.